Siemens ingenuity for life.

Wereldwijd productaanbod

Onze activiteitsdomeinen

Onze belangrijkste activiteitsdomeinen omvatten rollend materieel, automatisering en spoorelektrificatie, kant-en-klare systemen en intelligente verkeerbeheerssystemen evenals de bijhorende diensten. We innoveren en verbeteren voortdurend de mobiliteit van onze klanten.

Vrachtwagens onder bovenleidingen op de snelweg: rendabele klimaatoplossing voor Vlaanderen

Vrachtwagens die elektriciteit afnemen van bovenleidingen op de snelweg zijn ook voor Vlaanderen een manier om vrachtvervoer over de weg onafhankelijk te maken van fossiele brandstoffen.  

Raadpleeg onze ​​recente nieuwsberichten

Nieuws over Siemens Mobility

Bedrijfsprofiel

Als toonaangevende speler op het vlak van vervoersoplossingen geven we vorm aan verbonden mobiliteit.

Net zoals vandaag al het geval is, zal de komende decennia het mobiliteitslandschap gekenmerkt worden door drie megatrends: klimaatverandering, bevolkingsgroei en digitalisering.

Deze trends vereisen veilige, betrouwbare, duurzame en geïntegreerde vervoersoplossingen om tegen 2050 een goede levenskwaliteit te verzekeren voor 9,6 miljard mensen. Iedereen zal immers zoeken naar geïntegreerde vervoersmodaliteiten, van de eerste tot de laatste kilometer.

 

Dankzij digitalisering kunnen we voordeel halen uit deze trends en zo transformatie realiseren in de manier waarop we ons verplaatsen. We innoveren en verbeteren voortdurend ons aanbod op onze sleuteldomeinen: rollend materieel, automatisering en spoorelektrificatie, intelligente verkeerbeheerssystemen, bijhorende diensten en kant-en-klare projecten om vorm te geven aan de mobiliteit van de toekomst."

Dankzij digitalisering stellen we mobiliteitsoperatoren wereldwijd in staat om ...

Moving beyond.

Wij zijn wereldwijde ondernemers en onze klanten en partners hebben vertrouwen in ons pionierswerk op het gebied van mobiliteit. We zorgen op een duurzame en naadloze wijze voor het vervoer van personen op de weg en op het spoor, van de eerste tot de laatste kilometer.

Trends & Thema's

Digitalisatie

Digitalisering speelt niet alleen een sleutelrol in het dagelijkste streven van vervoersmaatschappijen om de betrouwbaarheid, flexibiliteit en beschikbaarheid te realiseren die vereist is voor rendabele spooroplossingen. Digitalisering staat ook centraal in het vereenvoudigen en aangenamer maken van de reizigerservaring. Locomotieven, treinen, onderdelen, treinautomatiseringssystemen – alles kan een waardevolle bron van gegevens zijn. Siemens Mobility Digital Services maakt gebruik van uiterst geavanceerd systemen voor de verwerking van deze rijkdom aan vervoersgegevens, waardoor vervoersmaatschappijen trends kunnen analyseren en zowel de machinestatus als de stroom van reizigers en goederen kunnen monitoren om zo een vlotte mobiliteitservaring te verzekeren.
Jobs & carrièremogelijkheden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in België ?

Start je loopbaan bij ons. We bieden uitstekende doorgroeimogelijkheden, een waaier van uitdagende activiteiten en een gastvrije en respectvolle werkomgeving.

We zijn op zoek naar talent: van ingenieurs tot digitaliseringsspecialisten, van studenten tot ervaren professionals.

 

Ontdek hoe jij ons team kan versterken bij het vormgeven van verbonden mobiliteit.

Neem contact met ons op

Contacteer ons

Mail of bel ons voor persoonlijk advies of voor meer informatie over ons portfolio.

Adres

Siemens Mobility NV

Guido Gezellestraat 125

1654 Beersel (Huizingen)

België

Telefoon & Email

Contacteer ons