Siemens ingenuity for life.

Portfolio

Naš globalni portfolio u fokusu

Naša osnovne delatnosti su železnički vozni park, automatizacija i elektrifikacija šina, sistemi ključ u ruke, inteligentni sistemi saobraćaja, kao i srodne usluge. Konstantno inoviramo svoj portfolio za naše kupce.
O nama

Kao lider u transportnim rešenjima, oblikujemo povezanu mobilnost

Mobilnost današnjice i sutrašnjice oblikuju tri globalna megatrenda: klimatske promene, rast stanovništva i digitalizacija.

Ovi trendovi zahtevaju održiva, pouzdana i sigurna transportna rešenja koja će obezbediti visok kvalitet života za 9,6 milijardi ljudi do 2050. godine. Teži se neometanom prevozu od prvog do poslednjeg kilometra. Digitalizacija nam pomaže da savladamo ove trendove i kontinuirano transformišemo način na koji putujemo. Zbog toga, mi konstantno inoviramo svoj portfolio u našim osnovnim poslovnim delatnostima: železnički vozni park, automatizacija i elektrifikacija šina, inteligentni saobraćajni sistemi, povezane usluge i projekti "ključ u ruke", kako bismo oblikovali budućnost mobilnosti.

Digitalizacijom omogućavamo operaterima mobilnosti širom sveta da…

Trendovi & Teme

Digitalizacija

Rast globalne populacije, urbanizacija, rastući saobraćaj i klimatske promene. Ovo su obeležja vremena u kojem živimo. Pogotovo putnički i teretni prevoz postaju sve zahtevniji. Transport mora biti što je moguće efikasniji, bezbedniji i ekološki prihvatljiviji. Postojeće tehnologije ubrzavaju životni tempo, a mi neprekidno tražimo atraktivnija rešenja u oblasti prevoza putnika i tereta i saobraćajne infrastrukture. Sa dugogodišnjim iskustvom u saobraćajnoj tehnologiji i IT inovacijama, donosimo nova pametna rešenja koja povećavaju i optimizuju dostupnost infrastrukture i značajno povećavaju zadovoljstvo kupaca i putnika.
Prilike

Tražite novi izazov u Srbiji?

Započnite svoju karijeru sa nama. Nudimo mogućnosti razvoja karijere, niz izazovnih zadataka kao i ugodno radno okruženje i sjajne kolege.

Da li želite da kreirate budućnost prevoza sa nama? Zapošljavamo kolege različitih struka, od studenata do iskusnih stručnjaka. Skoro svako će ovde pronaći svoj put razvoja karijere, bilo na profesionalnom, menadžerskom ili projektnom putu.

Reference

Reference

Za kompletne priče iza naših najuspešnijih inicijativa, možete ovde pogledati neke od naših referentnih projekata.
Stupite u kontakt

Kontakt

Za dalje informacije o našem portfoliu ili za direktan kontakt, slobodno pošaljite e-mail ili nas pozovite.

Adresa

Siemens Mobility d.o.o. Cerovac

Sobovica bb

Kragujevac

34000

Srbija

Siemens Mobility d.o.o. Cerovac - ogranak Beograd

Omladinskih brigada 90v

Beograd

11070

Srbija